💖 Try Out a Month of Completely Free Delivery 🚚

pngtree-phone-icon-png-image_1817554

У Вас є запитання?

+380 44 238 86 18
Вибір дня!

Трекові світильники

Ми пропонуємо більш універсальний, затишний варіант із масиву ясена.
Ідеальне рішення для сучасного інтер’єру та низьких стель.

Бра і настінні

Бра настінне спрямованого світла в стилі лофт. У спальні над ліжком, на кухні, в коридорі – це бра відмінно впишеться в сучасний інтер’єр.

Товар дня

Власне потужне виробництво, оснащене сучасним високотехнологічним обладнанням, що дозволяє виготовляти меблі, двері, елементи декору, освітлення.

1000 м² виробничих площ.

Широкий асортимент представленої продукції.

Ми команда професіоналів, орієнтованих на постійне вдосконалення та пошук нових оригінальних ідей.

IRFA — власне виробництво якісних меблів, дверей, елементів освітлення, люстр, бра, стінових світильників, торшерів, трекових світильників для дому та офісу.

Ми маємо можливість виготовляти продукцію серійно, на високоточному європейському обладнанні, тому ви можете навіть не хвилюватися про якість та термін виконання ваших проектів.

Окрім продажу виробів власного виробництва, ми надаємо ряд послуг для наших клієнтів.

Ви хочете запустити виробництво меблів, але не знаєте технічних нюансів?

Хочете торшер як на зображенні, але з деякими змінами? Бажаєте втілити в життя вашу мрію, зробивши стіл зі слебу? Або вам потрібні подарунки для співробітників та клієнтів вашої компанії? Чи може ви дизайнер і придумали світильник, який не знаєте, як втілити в матеріалі?

Меблі, двері та  освітлення: авторські вироби для вашого інтер’єру.

Ми пропонуємо оригінальні авторські вироби для житлових та комерційних просторів, а також корпоративні подарунки, меблі та комплектуючі . Вашій увазі пропонуються трекові та підвісні світильники, торшери та бра, настільні лампи, а також лампові годинники, вази та свічники.

Наші вироби можна придбати для домашнього чи офісного інтер’єру, у подарунок друзям чи партнерам. Наші меблі, декор та світильники займуть гідне місце у ресторані, кафе та будь-якому іншому розважальному закладі.

Корзина
Увійти

Ще немає облікового запису?

Створити аккаунт